Home concept

Slimme rat- en muizenvallen van Xignal met optimale smart sensortechnologie

24/7 real time informatie

Controleer alle geplaatste vallen gemakkelijk via je telefoon, laptop of tablet. Xignal verstuurt 24/7 real time informatie over de status van de vallen via de app en portal.

Notificaties in de mail

Bespaar tijd op het onnodig nalopen van lege vallen. Dankzij onze dagelijkse email notificaties weet je precies waar en wanneer je iets hebt gevangen. Of wanneer de val is dichtgeklapt.

Xignal is 100% gifvrij

Xignal is onschadelijk voor de volksgezondheid en ook conform de wetgeving. Doordat de vallen van Xignal geen gebruik maken van gif.

Laat Xignal het werk doen

De eerste digitale val op de markt

Xignal is de eerste digitale muizen- en rattenval ter wereld. Het originele product werkt samen met een innovatief en duurzaam platform, welke een efficiëntere manier van het bestrijden van muizen en ratten mogelijk maakt. Het systeem maakt gebruik van gepatenteerde software die jou 24/7 op de hoogte houdt van de status van de vallen. Door middel van een push notificaties op je telefoon of tablet weet je direct wanneer er een muis of rat in de val zit. Zo is tussentijdse inspectie niet meer nodig en is het vangen van plaagdieren geen tijds- en arbeidsintensieve klus meer.

Online de vallen monitoren

Naast dat Xignal over digitale muizen en rattenvallen beschikt, hebben ze ook een online platform. Dit maakt het mogelijk om jouw geplaatste vallen online te monitoren. Het platform is beschikbaar voor desktop en smartphone via de app van Xignal. Zo kun je op ieder moment zien wat de status van jouw vallen is én krijg je een melding wanneer je beet hebt.

Met een Xignal Licentie krijg je toegang tot het portal en kun je vallen en motion sensoren toevoegen aan jouw systeem.

Wat levert het mij op?

Het is belangrijk dat een vangst direct wordt gedetecteerd en zo snel mogelijk wordt verwijderd. Dit voorkomt geuroverlast en ongedierte dat een dode muis/rat aantrekt. Met Xignal voldoe je aan de wettelijke eisen en de hygiënecode. De Xignal rapportages laten je zien wat je hebt gedaan op het gebied van preventie, monitoring en bestrijding. 

Een ander groot voordeel is de tijdwinst. Je vermijdt onnodige klantbezoeken en inspecties voor vallen die geen vangst hebben. Deze tijd kun je besteden aan het uitbreiden van je klantenbestand.

Met Xignal werk je ook nog eens non-toxic en duurzaam.

Werken met een private label?

Het intelligente en duurzame pest management systeem van Dimo Systems is ook verkrijgbaar als white label product. Profiteer van alle gemakken van het Xignal systeem met jouw eigen logo en branding erop. Vraag ons naar de mogelijkheden.

“Door gebruik van de app ben je direct op de hoogte waar en wanneer er een rat of muis is gevangen.”

Loek Kloosterman
Loek Kloosterman
OptaScan
Lees verder
“OptaScan gebruikt de Xignal-muizenvallen al enige jaren, niet omdat we korter bij onze klanten (grote levensmiddelenbedrijven) willen zijn, maar omdat we juist méér tijd willen besteden aan het structureel voorkómen en oplossen van problemen met plaagdieren. De Xignal-vallen sluiten daarom heel goed aan bij de plaagdierbeheerssystemen van OptaScan”.
Jan Jaap van Dorst
Jan Jaap van Dorst
Killgerm Benelux
Lees verder
“In de digitalisering van de plaagdierbranche loopt Dimo Systems met hun Xignal voorop. Het is een relevante meerwaarde 24/7 informatie te kunnen ontvangen. Dit draagt bij aan een effectief en professioneel beheersplan. De ontwikkelingen gaan door en ik ben verheugd om onze klanten goed te kunnen informeren op het gebied van digitale plaagdierbestrijding.”
Jaap Lemmens
Jaap Lemmens
ASB Plaagdierbeheersing
Lees verder
"The Xignal solution is of added value for ASB Plaagdierbeheersing as it offers a different way of thinking and a new efficient way of working. Customers are better served by the many advantages that the system offers. You can respond faster to what is going on 24/7, 365 days a year. This will significantly reduce economic damage and any nuisance, as you can respond directly on every notification. Our customers are happy with Xignal and we, ASB Plaagdierbeheersing are well prepared for the future."

Wil jij ook van ongedierte af?

Laten we een demo afspraak inplannen! Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.