Over ons

Jong,
innovatief, duurzaam.

 

Drie kenmerken die de basis van Dimo Systems vormen. En daar zijn we trots op!

Voor onze start gaan we terug naar 2016, toen we besloten onze plannen voor het ontwikkelen en inzetten van digitale monitoring concreet te maken. De pionier die Dimo Systems destijds was in de monitoringsbranche is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige, wereldwijde specialist.

 

Bij Dimo staat voorop dat we op een duurzame manier werken. We hebben oog voor mens en milieu, denken aan de toekomst en realiseren ons dat we maar één aarde hebben, waar we zuinig op moeten zijn. Dat zijn we trouwens ook op onze mensen. Verbinding met elkaar, een fijne manier van (samen)werken en onderling respect, dat is ons en onze vakmensen op het lijf geschreven.

 

Onze grote trots is onze eigen Xignal Solution, een intelligent en duurzaam systeem van plaagdiermanagement dat werkt via sensortechnologie. Met deze innovatieve muizen- en rattenvallen hebben wij in 2017 zelfs de Copaco Innovatie Award in de wacht weten te slepen!

 

Ambitieus als wij zijn, denken we echter verder dan uitsluitend de plaagdierenbestrijding. We staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en grijpen kansen waar en wanneer ze zich voordoen. Een veilige omgeving creëren door het inzetten van nieuwe technologische ontwikkelingen en technieken, dat is ons streven.

 

Wat ons kenmerkt is dat wij doen wat we zeggen en zelfs méér dan dat. Juist die stap verder, de oprechte betrokkenheid met onze klanten en onze persoonlijke manier van werken worden zo gewaardeerd. Dat maakt dat onze klanten tevreden zijn en dat is precies waar wij het voor doen!

 

Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen of vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan – uiteraard vrijblijvend – contact met ons op. We delen onze kennis en expertise graag met u!

“In de digitalisering van de plaagdierbranche loopt Dimo Systems met hun Xignal Solution voorop. Het is een relevante meerwaarde 24/7 informatie te kunnen ontvangen. Dit draagt bij aan een effectief en professioneel beheersplan. De ontwikkelingen gaan door en ik ben verheugd om onze klanten goed te kunnen informeren op het gebied van digitale plaagdierbestrijding.”
Jan Jaap van Dorst
Killgerm Benelux